Kringgesprekken tijdens jaarvergadering PB Nieuwleusen

0241293_Kringgesprekken_tijdens_jaarvergadering_Plaatselijk_Belang_Nieuwleusen.JPG
.

NIEUWLEUSEN – De noodzaak van versnelde woningbouw, de verkeersdrempels in de Prinses Beatrixlaan, gevaarlijke kruisingen, de infrastructuur en verkeersafwikkeling in de toekomst. Allemaal zaken die vorige week dinsdagavond ter sprake kwamen tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Nieuwleusen. Maar het meest spraakmakende onderwerp was toch de vorm waarin de avond gegoten was. Na het officiële gedeelte – waarin het PBN-bestuur werd uitgebreid met Gerda Scholte-van Ommen en Eddy van der Steege – volgde geen uitgebreide uitleg van de respectievelijke wethouders, zoals in voorgaande jaren gebruikelijk was, maar werden kringgesprekken georganiseerd. Daarbij schoven zowel de aanwezige wethouders als bestuursleden van Plaatselijk Belang aan bij de verschillende tafels. Met als doel: zoveel mogelijk informatie vergaren over grote en kleine problemen die spelen in het dorp. Het college wil niet meer hoofdzakelijk ‘zenden’, maar vooral ontvangen van klachten, meningen en frisse ideeën. Lees verder op pagina 3.

De jaarvergadering van Plaatselijk Belang Nieuwleusen kreeg gestalte in de vorm van kringgesprekken tussen inwoners, wethouders en ambtenaren.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.