Kijk- en Doedag bij ’t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Op zondag 30 oktober houdt Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte weer een kijk- en doedag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om de paarden te bekijken en te verwennen. Er zijn tweedehands paardenspullen te koop en om 14.00 uur is er gelegenheid om te helpen bij het voeren van de paarden. De bezoekers kunnen zelf appels, brood of wortels meenemen. Ook is er wat lekkers voor de dieren te koop. Verder is er koffie met wat lekkers en een warme hap. De gehele opbrengst van deze dag is bestemd voor de uitgewerkte manegepaarden die na een werkzaam leven hier van hun rust genieten.’t Olde Manegepeerd is te vinden aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte, e-mail: info@manegepeerd.nl, tel. 06-12874764.

www.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.