Humanitas Sinterklaasactie: Voor elk kind een cadeautje!

0241248_0161403Cadeau.jpg
.

DALFSEN – Het is weliswaar nog lang geen 5 december, maar de voorbereidingen voor de Sinterklaasactie van Humanitas zijn alweer volop bezig. Al vele jaren houdt Humanitas in samenwerking met de Protestantse Gemeente Dalfsen deze succesvolle actie. Om de actie ook dit jaar te laten slagen, zijn zij op zoek naar in aanmerking komende gezinnen voor deze actie en niet onbelangrijk: naar sponsoren!

‘Het zal je maar gebeuren… dat Sinterklaas stilletjes jouw huisje voorbijrijdt. Al je vriendjes en vriendinnetjes krijgen cadeautjes, maar jouw huisje gaat hij voorbij. Dat jouw ouders geen geld hebben voor een verjaardagscadeau, dat kun je nog wel snappen. Maar Sinterklaas heeft een pakhuis vol cadeautjes… Ben jij soms dan niet lief genoeg?’

Sinterklaas mét cadeautjes

“Het is sneu dat er daadwerkelijk kinderen zijn die op school komen en andere kinderen horen vertellen over hun pakjesavond, maar zij zelf niks kunnen vertellen over hun sinterklaasavond en de mooie cadeautjes die zij hebben gekregen”, zegt Marian, coördinator van onder andere de Sinterklaasactie. “Deze actie van Humanitas zorgt ervoor dat elk kind kan uitkijken naar een gezellig feest mét een sinterklaascadeau. Gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar, die net boven of onder de bijstandsnorm leven, financiële zorgen hebben of om wat voor reden dan ook de kinderen geen cadeaus kunnen geven, kunnen een email sturen naar marian.humanitas@outlook.com. Zij ontvangen dan een aanmeldformulier. Of misschien kent u wel een gezin die voor deze actie in aanmerking komt. Maak hen dan alstublieft attent op deze actie en stuur een email. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 oktober 2022.”

Sponsoren gezocht

Ook dit jaar hopen Humanitas en PGDalfsen veel kinderen een bijzondere sinterklaasavond te bezorgen. Naar verwachting zijn er dit jaar meer gezinnen met kinderen die zich opgeven voor de Sinterklaasactie in Dalfsen. Marian: “We hebben dan ook zeker uw hulp nodig om aan alle vraag te kunnen voldoen. Alleen met uw hulp kunnen we er voor zorgen dat we al deze gezinnen in de week voor Sinterklaas een sinterklaastas kunnen brengen met cadeautjes en lekkers om hen op deze manier een fijn sinterklaasfeest te bezorgen. Hierom zijn wij dan ook hard op zoek naar sponsoren. Wilt u deze Sinterklaasactie financieel ondersteunen? Dan kan dat door uw bijdrage over te maken op het bankrekeningnummer NL26RABO0344759121 met vermelding van projectcode 202A18003 Gift Sint actie Dalfsen. Door uw bijdrage kan straks elk kind in Dalfsen een heerlijk sinterklaasavondje vieren! Samen met u moet dit toch lukken. Helpt u mee?”
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de organisatie via het hierboven genoemde mailadres.

Foto: Pixabay.com

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.