Hoe gaat de Ommer Vechtzomp heten?

OMMEN – De Stichting Ommer Vechtzomp is op zoek naar een passende naam voor de Ommer Vechtzomp en vraagt om suggesties. Uit de ontvangen namen wordt een selectie gemaakt waar later op gestemd kan worden. Bij de tewaterlating in het voorjaar van 2023 zal de naam bekend worden gemaakt.

De naam moet (zonder uitleg) met Ommen verbonden zijn en makkelijk te communiceren. Mensen die niet bekend zijn met Ommen of met de Vecht moeten bij het zien van het scheepje direct begrijpen waar deze vandaan komt. Verder dient het de historie van Ommen en/of het Vechtdal uit te dragen. De naam mag niet te lang zijn, bij voorkeur één of twee woorden.
Suggesties kunnen voor 30 november worden gestuurd naar info@ommervechtzomp.nl of stuur een briefje naar St. Vechtzomp Ommen, Van Reeuwijkstraat 42, 7731EH Ommen. Het mag ook een reactie op dit bericht zijn op de Facebookpagina van de Ommer Vechtzomp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.