Herenteams TCO succesvol in de najaarscompetitie

0241809_team_vrijdag.jpg
.

OMMEN – De najaarscompetitie loopt ten einde en in bepaalde klassen zijn de kampioenen al bekend. Van de drie herenteams die bij TCO in de competitie meespelen, zijn er twee kampioen geworden. Het herenteam van de vrijdagavond derde klasse en de heren van de zaterdagcompetitie derde klasse.

Het zaterdagteam speelt per wedstrijddag twee keer een enkelspel en drie keer dubbel. Vijf punten te verdelen dus. Lange tijd ging de concurrent uit Lonneker aan de leiding, maar die lieten plots vorige week punten liggen waardoor de heren uit Ommen de leiding overnamen. Niet verwacht want in aantal overwinningen ging Lonneker voor, echter op de gewonnen wedstrijddagen nam Ommen meer punten mee naar huis dan de nummer twee. Lonneker heeft nog één wedstrijd te gaan maar staat op 12 punten en Ommen op 18 punten. Zelfs bij de volle winst en vijf punten kan Lonneker maximaal 17 punten halen, dus net als Max Verstappen is het herenteam derde klasse van de zaterdagcompetitie al uitgeroepen tot kampioen. Dit solide team bestaat uit een aantal basisspelers die al jarenlang met elkaar spelen en zelfs al eens genomineerd werden als sportploeg van het jaar.

Verschil

Hoe anders is de samenstelling van het herenteam op de vrijdagavond. Ook het wedstrijdverloop verschilt met de zaterdagcompetitie. Op vrijdag worden vier partijen dubbelspel gespeeld en even zoveel punten verdeeld. Dit team bestaat uit jonge honden en zijn bijna allemaal een paar jaar aan het tennissen en stomen aardig op. De meesten spelen qua ranking al op 6 of 7. In de voorjaarscompetitie waren ze al kampioen en nu dus de tweede titel. Enige weerstand ondervonden ze bij PAF die ook jonge en fanatieke spelers heeft. Jammergenoeg had dit team één speler tekort waardoor het eerste punt cadeau werd gekregen. Het team liet uit twintig wedstrijden maar vier punten liggen en zijn met zestien punten de terechte winnaar van de 3de klasse heren vrijdagavond 17+.

De jonge honden van het vrijdagavondteam vieren de overwinning

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.