Beste Zangers in Zaal Reimink in Lemelerveld

0241421_BesteZangers.JPG
.

LEMELERVELD – Muziekvereniging Polyhymnia presenteert op zaterdagavond 29 oktober het programma ‘Beste Zangers Lemelerveld’ in Zaal Reimink. Zo’n veertien zangers en zangeressen uit het dorp treden op. Het gaat onder andere om Marcel en Sam Veltjen, Paul Zwakenberg en Elien Spoolder. Ze worden daarbij begeleid door de fanfare van Polyhymnia. Het muzikale aanbod is breed: van tranentrekkers tot klassiek, van pop tot feestmuziek. Als je denkt vanaf een stoel mee te moeten luisteren, kom je bedrogen uit! Het wordt een avond met de voetjes van de vloer en lekker mee blèren en dansen. Aanvang is om 20.00 uur.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.