Advocatenkantoor Daniels Huisman kleedt scheidsrechters FC Ommen

OMMEN – Niet alleen de spelers en speelsters van FC Ommen vertonen zich op de velden in nieuwe tenues. Ook de clubscheidsrechters hebben een prachtig outfit ontvangen.

Advocatenkantoor Daniels Huisman, met onder andere een vestiging in Almelo, is bereid gevonden de tenues van het clubje leidsmannen van FC Ommen te sponsoren. Er is natuurlijk een rode draad in de samenwerking tussen Daniels Huisman Advocaten en de clubscheidsrechters: zowel binnen als buiten de krijtlijnen moeten de lopende zaken rechtvaardig verlopen!

Het mag duidelijk zijn dat deze geste voor de uitstraling van FC Ommen positief uitpakt. Eenheid van tenue, zowel bij voetballers als scheidsrechters. Een mooie volgende stap naar een meer professionele voetbalorganisatie. Op de foto toont Bennie Zwakenberg de rode kaart aan Hubert te Woerd van advocatenkantoor Daniels Huisman. Verder op de gevoelige plaat Marcel Smit en Anne Marsman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.