Zoekplaatje

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. Deze is ook te zien op de website: www.museum-ommen.nl, klik op Historisch Archief en dan op: zoekplaatje

Deze keer een foto die is gemaakt op de Julianaschool in de tijd dat juffrouw Ruige afscheid nam. De werkgroep is benieuwd naar de namen van de kinderen die in de schoolbanken zitten.
Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 34-2022 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen, den Oordt 7 in Ommen. Op dat adres kunnen belangstellenden op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur het fotoarchief inzien en zijn er vrijwilligers aanwezig om meer duidelijkheid omtrent ‘Ommer’ stambomen te geven. Ook kan men thuis het fotoarchief inzien via www.cco-collectiebank.nl en op de website: www.museum-ommen.nl.

De fotowerkgroep dankt Johan Makkinga en Dinie Martens hartelijk voor hun reacties op het zoekplaatje 32/33-2022.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.