Zenderen Vooruit geeft Vilsteren geen schijn van kans  

Zenderen Vooruit geeft Vilsteren geen schijn van kans  

LUTTENBERG – Vilsteren haalde donderdag op de Molenesch het vanwege het restant van het afgebroken duel tegen v.v. Almelo in. Vanwege een kort voor rust onwel geworden toeschouwer werd deze eerste bekerwedstrijd na de pauze niet voortgezet. De thuisclub startte bij een stand van 0-2 en kwam na de aansluitingstreffer van Wouter Mars nog bijna langszij. “De kansen waren er zeker, maar het mocht niet zo zijn”, zag trainer Dik Runherd.
Zondag sloten de geelhemden het bekeravontuur thuis af tegen Zenderen Vooruit. De Twentse tegenstander ging, de clubnaam ten spijt, vorig seizoen niet vooruit, maar achteruit richting vijfde klasse. Zowel bij de formatie van Dik Runherd alsmede bij de Tukkers zijn de bekeraspiraties, zo die er al waren, na twee nederlagen gedoofd. Wat rest is lekker voetballen, vorm en ritme pakken en zorgen dat je fysiek en conditioneel klaar bent voor de reguliere competitie. En de uitglijers in de beker? Nou ja, het is maar een aanloop naar het echte werk. Wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen. De thuisploeg ging met 1-4 de bietenbrug op. “Een goed ploeg dat Zenderen”, vond Runherd. “Terechte nederlaag voor ons. Ze gooiden meer elan in de wedstrijd. De eerste twee goals vielen uit corners, dus dat is een aandachtspuntje. Bij 0-3 wist Lars Noordman met een kopbal tegen te scoren, maar deze tegenstander was een maatje te groot. Ik moest het doen zonder een
aantal basisspelers, maar mocht een beroep doen op Job de Groot. Hij is nu speelgerechtigd en heeft het goed gedaan.” De doelman moest echter wel vier keer de gang naar het net maken en dat zal hem bij de groepsbarbecue nog wel even hebben dwarsgezeten, maar och, een paar ferme slokken, een geroosterde hamburger en het rotgevoel is weggespoeld.

Opstelling: Job de Groot, Lars Noordman, Mike van der Kolk, Rick Kortstee, Koen Kortstee (70. Stef Kampman), Stijn Niens, Rowi Hollegien, Justus von Martels, Wouter Mars, Lars Kampman (70. Diede Veltmaat) en Jari Vlierman (25. Chiel Kamphuis).

Zondag opent Vilsteren de reguliere competitie voor eigen publiek. Tegenstander is DAVO. De wedstrijd op de Molenesch begint om 14.00 uur.

De defensie van Vilsteren had de handen vol aan de voorwaartsen van Zenderen Vooruit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.