Welkom bij Rosengaerde op Burendag

DALFSEN – Op 24 september is het Nationale Burendag, een dag waarop mensen iets goed doen voor elkaar en de buurt. Woonzorgcentrum Rosengaerde verwelkomt haar buren en andere geïnteresseerden om die dag een kijkje te komen nemen.

Bezoekers kunnen genieten van een proeverij van gerechten om zo kennis te maken met de maaltijdservice, er worden spullen verkocht die gemaakt zijn door bewoners en cliënten en er is allerlei informatie te verkrijgen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen belangstellenden in gesprek over de zorg en diensten die Rosengaerde biedt. Partnerorganisaties Saam Welzijn en Philadelphia sluiten ook aan met een kraampje. Verder is er ook aan de buurtkinderen gedacht, er staat een suikerspinmachine klaar voor een zoete traktatie. De buren uit de omliggende straten van Rosengaerde hebben een uitnodiging in de bus gekregen om een kijkje te komen nemen. Maar ook alle andere geïnteresseerden zijn deze dag van harte welkom. Bij mooi weer wordt Burendag gehouden in de beweegtuin aan het Pleijendal, bij slechter weer verhuist het evenement naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.