Voetbal regio Dalfsen

0238286_IMG_2134.jpg
Niek Hamers heeft zijn tegenstander de bal ontfutseld en gaat aanleggen voor de openingsgoal van de wedstrijd.

ASC’62 boekt zuinige overwinning

ASC’62 speelde de tweede bekerwedstrijd thuis tegen Lemele en won met 2-0. Het was een zuinige overwinning in een matige wedstijd. De ruststand was 1-0 door een doelpunt uit een strakke voorzet gescoord door Haroen. Na de hervatting scoorde Rick van Faassen in de 64e minuut de 2-0. De bal werd door Joren Volkerink op een presenteer blaadje gelegd. Komende zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis de laatste wedstrijd in deze poule tegen v.v. Hellendoorn. De Dalfsenaren hebben aan een gelijk spel genoeg om door te gaan naar de volgende ronde.

S.V. Dalfsen uit de beker

S.V. Dalfsen speelde de tweede bekerronde thuis tegen zaterdag tweede klasser ZAC uit Zwolle en verloor met 1-3. Door deze tweede nederlaag is Dalfsen uit de beker. De gehele wedstrijd waren de Zwollenaren de dominantere ploeg en trokken door doelpunten van Kramer en Wissink de wedstrijd gemakkelijk naar zich toe. Zaterdag speelt s.v. Dalfsen de laatste wedstrijd in deze bekerronde en gaat het op bezoek bij zaterdag tweede klasser S.V. Nieuwleusen

S.V. Nieuwleusen wint tweede bekerwedstrijd

Tijdens de open dag afgelopen zaterdag speelde s.v. Nieuwleusen om 14.30 uur thuis de beker wedstrijd tegen 1e klasser SVI uit Zwolle. Nieuwleusen speelde een ijzersterke wedstrijd en won met 2-1. De Zwollenaren wonnen de eerste bekerwedstrijd met 4-0 van s.v. Dalfsen. Nieuwleusen verloor met 3-1 van ZAC. Zaterdag speelt Nieuwleusen de belangrijke wedstrijd thuis tegen s.v. Dalfsen, Bij winst en puntverlies van ZAC bekert Nieuwleusen een ronde verder.

USV op valreep langszij bij Dwingeloo

USV speelde tegen Dwingeloo en speelde met 3-3. In de 19e minuut kwam USV op voorsprong. Niek Hamers ontfutselde een verdediger de bal en rondde overtuigend af met buitenkant rechts (0-1). Na ruim een half uur deed Dwingeloo wat terug. Gert Barelds draaide zich knap vrij en schoot raak in de verre hoek (1-1). Dat was ook de ruststand. Na de hervatting nam Dwingeloo het initiatief. In de 50e minuut was de afvallende bal voor Guus Huisman. Zijn schot verdween onhoudbaar voor keeper Martijn Scheper in de bovenhoek (2-1). De 3e klasser wilde meteen doordrukken, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Frank Kuiper zette met een slim passje Dennis van der Veen alleen voor sluitpost Erwin Hof. Die was kansloos op het lepe wippertje van de centrumverdediger (2-2). Direct leek de thuisclub de marge te herstellen, maar oog in oog met een aanvaller kwam Martijn Scheper als winnaar uit de strijd. In de 63e minuut was het toch raak. Niek Ekkelenkamp onderbrak een aanval van Dwingeloo, maar daardoor caramboleerde de bal ongelukkig in eigen doel (3-2). De slotfase was voor USV. Dwingeloo werd op eigen helft teruggedrukt en kwam er nog maar sporadisch uit. In minuut 90 3 kreeg USV loon naar werken. Julian Brinkman werd onderuitgehaald, waarna de toegekende strafschop onberispelijk werd benut door Frank Kuiper (3-3). Ondanks het verdienstelijke puntje is USV uitgeschakeld voor de volgende ronde van het bekertoernooi. RKO won thuis met ruime cijfers van De Blesse en is voor USV niet meer te achterhalen. Tegen hetzelfde De Blesse speelt USV zondag de laatste bekerwedstrijd. Aanvang 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden. Dinsdagavond wordt er in eigen huis eerst nog geoefend tegen sc Emmeloord. Aanvang 20.00 uur.

Verslag: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.