Verhalencafé weer van start

NIEUWLEUSEN – Op woensdag 21 september gaat het Verhalencafé in De Spil weer van start. De eerste spreekster is Petra van der Wal over de Stichting Chances 4 Children India.

Petra vertelt tijdens de presentatie over haar projecten en haar beweegredenen om in India te werken en op welke manier ze voor deze projecten geld bij elkaar brengt. Bezoekers aan het Verhalencafé krijgen een kijkje in het leven van iemand die haar hart en roeping is gevolgd en dit heeft omgegooid ten dienste van de medemens. Aanvang is om 20.00 uur. Het is ook nu weer mogelijk om vooraf en na de bijeenkomst iets te drinken in het Grand Café van De Spil. Het VerhalenCafé is ook te volgens op Instagram, kijk op verhalencafenieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.