Van Buuren Opleidingen viert 25-jarig jubileum met een open dag

0238030_Van_Buuren_Opleidingen_Zwolle.jpg
.

(Advertorial)

ZWOLLE – Op zaterdag 1 oktober wordt er een groot feest gevierd. Van Buuren Opleidingen bestaat namelijk 25 jaar in Zwolle! Reden genoeg om dit mooie jubileum te vieren met een open dag waarin proefritten worden verzorgd, er lekker wat gegeten kan worden en waar diverse kortingen worden aangeboden.

De opleider is in 1997 met één auto, begonnen bij het Vervoerscentrum aan de Boerendanserdijk, daarna naar de hoek Boerendanserdijk/Ceintuurbaan in het voormalige ANWB keuringsstation en ze zitten nu al weer vijf jaar met een prachtige opleidingslocatie aan de Marsweg 3.
Inmiddels rijden er dagelijks 25 voertuigen van alle categorieën in en rondom Zwolle. Niet alleen de rijbewijzen worden verzorgd door de opleider, maar ook taxi-opleidingen, nascholing code 95, interne logistiek in de eigen transporthal en zij verzorgen instructeursopleidingen. Het hoofdkantoor van Van Buuren Opleidingen staat in Ermelo, waar in totaal 120 mensen werkzaam zijn.
Tijdens de open dag op 1 oktober kun je het motorrijden ervaren, achter het stuur kruipen van de vrachtauto, of misschien wel je allereerste ritje met de auto! Ook kun je kennismaken met het aanhangerrijbewijs en het trekkerrijbewijs. Genoeg keus! Het belooft een leuke jubileumparty te worden, met een hapje, een drankje en een lekker muziekje.
De open dag is 1 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur aan de Marsweg 3 te Zwolle. Meer informatie vind je op

www.vanbuuren.nl/actie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.