Sportclub Lemele verliest ook derde bekerduel

0238779_Lemele_-_entree.jpg
.

LEMELE – Sportclub Lemele rondde het bekeravontuur in eigen huis af tegen Wijthmen. Beide ploegen moesten het doen met nederlagen tegen de hoger geklasseerde ploegen van ASC ’62 en v.v. Hellendoorn. Het resultaat liet zich niet lastig raden. Twee duels, twee nederlagen en kansloos voor bekervervolg. Toch overheerste bij de Zandeinde-bewoners een goed gevoel na de meest recente en krappe 2-0 nederlaag in Dalfsen. De elf van Harry Warmelink kwamen goed voor de dag en waren hooguit iets minder slagvaardig dan de Algemene Sportclub op Christelijke grondslag, gesticht in 1962. Hoewel met het oog op kwalificatie voor de volgende ronde de ontmoeting tegen Wijthmen er niet toe deed, is de pot wel belangrijk voor het zelfvertrouwen. Winnen van Wijthmen en met een goed gevoel richting de eerste competitieklus, luisterend naar de naam Sportclub Daarle. Dat liep mis. Op Zandeinde ging Wijthmen met de zege aan de haal. “Jammer”, vond Remon Kleinlugtenbeld. “Het ging gelijk op. Via een ongelukkige klutsbal komen we achter. Na rust valt Yur Hekman in en die bracht met zijn snelheid elan in de ploeg. Hij scoorde ook de gelijkmaker. Helaas valt vlak na de 1-1 ook de winnende treffer voor hun. Toch gaan we met vertrouwen richting de competitie. We hebben een jonge selectie, maar de trainingen worden goed bezocht. Stukje bij beetje moet het steeds beter gaan.” Door de 1-2 nederlaag eindigt Lemele puntloos onderaan. Sportclub Lemele opent de reguliere competitie op vertrouwd terrein. Op Zandeinde is SP Daarle de te kloppen ploeg. Het beginsignaal is gepland om 15.00 uur.

Verslag: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.