Schoolsportdag voor de groepen 7 en 8

OMMEN – In het kader van het lokaal sport -en preventieakkoord Samen Fitter Verder wordt er evenals vorig jaar een schoolsportdag gehouden op 22 en 23 september voor de groepen 7 en 8 van alle basisscholen uit de gemeente Ommen. Aan deze dag doen meer dan 400 kinderen mee, verdeeld over twee dagen.

De kinderen kunnen zo kennismaken met verschillende sporten bij de deelnemende verenigingen, die clinics verzorgen. De verenigingen zijn: Voetbalvereniging FC Ommen, Tennis Club Ommen, Atletiekvereniging ACO, Volleybalvereniging Volco, Hockeyclub MHCO en Crossfit Ommen. Leerlingen van het Vechtdal College verrichten tijdens deze dagen hand- en spandiensten.

Sportpark Westbroek

De sportdagen vinden plaats op sportpark Westbroek. En de start van beide dagen is bij het clubhuis ‘Weerkomm’n’ van FC Ommen. Wethouder van onder andere sport, Alice van den Nieuwboer, verricht de opening. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de kinderen in actie te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.