Maak iemand blij met een gratis gebakje!

0238566_gebakje.jpg
.

DALFSEN/OMMEN – Doe mee met de gebakjesactie en ga op 6 of 7 oktober op bezoek bij iemand die wat extra aandacht kan gebruiken. Het is niet voor iedereen even makkelijk om ergens op af te stappen. Ook heeft niet iedereen een grote kring familie of vrienden om zich heen. Maar eigenlijk heeft ieder mens wel behoefte aan echte aandacht en een luisterend oor.

Eenzaamheid is iets anders dan alleen zijn, maar kan er wel mee samenvallen. Met de gebakjesactie tijdens de Week van de Ontmoeting stimuleren WijZ Welzijn Ommen, Evenmens Ommen, SaamWelzijn Dalfsen en de Lionsclub Ommen-Dalfsen mooie en waardevolle contacten tussen mensen. Iedereen kent wel iemand die een bezoekje fijn zou vinden. Mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren.

Maak het verschil

Persoonlijk contact is belangrijk. Echte aandacht, een luisterend oor of samen een kopje koffie drinken kan net dat verschil maken voor die ander. Met elkaar kan worden bereikt dat mede-inwoners zich gezien en gehoord voelen. Samen een kopje thee of koffie drinken met een lekker gebakje erbij. Dat is het idee van de gebakjesactie. De gebakjes zijn gratis op te halen bij Bakkerij Timmer in Nieuwleusen, Bakkerij Borger in Nieuwleusen zuid, Bakkerij van der Most in Dalfsen, Bakkerij van der Most in Lemelerveld en bij Bakkerij van der Most in Ommen. Reserveer voor 2 oktober twee gratis gebakjes via: www.gebakjesactie.nl of telefonisch: 0529 -793013 (max twee gebakjes per vrijwilliger/bezoeker).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.