Gospelkoor Grace & Glory komt naar Dalfsen

DALFSEN – Zondagavond 25 september om 19.00 uur is er een zangdienst in de Grote Kerk. Het (Black) Gospelkoor Grace & Glory uit Zwolle verleent haar medewerking. Het thema is: ‘Stil, mijn ziel’, dat tot uitdrukking komt in de verschillende liederen. Het koor staat onder leiding van Talitha Nawijn, zij vertolkt het thema beeldend. Er is geen preek en de toegang is vrij. De eerste collecte is bestemd voor St. Open Doors: Het Center of Hope van Father Poulos in Bashiqa, Noord-Irak. Na afloop van de dienst is er in de kerk gelegenheid voor ontmoeting met koffie, thee en fris. De dienst is ook te volgen op www.kerkdienstgemist. Kijk voor meer info op

www.pgdalfsen.nl

www.graceandglory.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.