Clinic Bewust Hardlopen

OMMEN – Atletiekvereniging ACO van Elderen start 19 september met de clinic Bewust Hardlopen.

Bewust hardlopen is gericht op ontspannen lopen met minder belasting. In de clinic wordt in acht lessen gewerkt aan het individueel optimaliseren van de loophouding en beweging. Houdingsoefeningen worden vertaald naar de loopbeweging, wat de individuele loopstijl ten goede komt.

Analyse

Er wordt verschillende keer gebruik gemaakt van videoanalyse, waarbij de aandachtspunten en vorderingen duidelijk geïllustreerd worden. Naast de technische aspecten zullen de rol van mentale focus, het belang van herstel, ademhaling, oefeningen ter bevordering van de rompstabiliteit en schoenkeuze aan bod komen. De clinic is bedoeld voor zowel de beginnende als de ervaren loper en is voor iedereen toegankelijk.
De cursus zal worden gegeven op de atletiekbaan van ACO van Elderen, gelegen op sportpark Westbroek. De cursus start op 19 september en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Henk Weteringe, per mail: henk.weteringe@outlook.com, via telefoonnummer 06-40536089 of via www.acovanelderen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.