B B Personeelsdiensten timmert flink aan de weg

(Advertorial)

OMMEN – Ondanks de krappe arbeidsmarkt kan B B Personeelsdiensten Ommen nog steeds aan goede medewerkers komen. “De zaken gaan boven verwachting goed”, vertelt Dick Lindeboom. “We mogen nog steeds nieuwe mensen inschrijven.”

Marco Lindenholz en Dick Lindeboom zijn nu ruim anderhalf jaar bezig met het inzetten van B B medewerkers bij verschillende klanten in Ommen. Zo hebben ze inmiddels al 20 medewerkers in dienst die diverse werkzaamheden uitvoeren bij diverse opdrachtgevers. “We zijn hen dankbaar dat we er nu al zo goed op staan”, zegt Dick enthousiast.

Enthousiasme

Marco: “Onze oudste medewerker is 72 jaar, hij wilde graag een aantal dagen per week aan de slag. Wij hebben voor hem een passende klus gevonden en hij werkt nu met plezier twee dagen in de week.” Dick vult aan: “Geniet je momenteel van je VUT of pensioen, maar wil je graag een nuttige invulling van je vrije tijd, kom dan werken bij B B. Leeftijd is slechts een getal.” Bij B B is het vooral van belang dat toekomstige medewerkers op een enthousiaste manier de handen uit de mouwen steken en de klanten zo goed mogelijk assisteren bij diverse klussen. Bovendien vragen zij aan de nieuwe medewerkers of zij in het bezit zijn van een G.B.V:…een Gezond Boeren Verstand.

Vaste baan

Dat nieuwe medewerkers graag structureel vast werk willen hebben, dat begrijpen ze maar al te goed bij B B Personeelsdiensten. Juist in deze tijd van onzekerheid en grotere financiële lasten. Welnu, dit is dus mogelijk bij B B. “We willen graag nog meer medewerkers fulltime in vaste dienst nemen”, zegt Marco. “We hebben de stijgende lijn ingezet en als doel gesteld om eind 2022, 25 medewerkers in dienst te hebben. Daar gaan we dus voor!”
Dus wil je veranderen van baan, zoek je een nieuwe uitdaging? Maak dan nader kennis met Marco en Dick. Neem contact met hen op, of loop liever nog het B B kantoor binnen aan de Varserenstraat (achter de Hema), koffie en thee staan klaar. Je bent van harte welkom. Kijk ook eens op de nieuwe website

www.benbpersoneelsdiensten.nl

B B Personeelsdiensten Ommen
tel. 0529-745028 (ook na 17.30 uur)
app. 06-18217788

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.