Vleermuisexcursie in Ommen

OMMEN – Op 26 en 27 augustus geeft gediplomeerd natuurgids Herma Kotterink in zorgcentrum Nijenhaghe een presentatie over de vleermuis. Het begint om 20.30 uur.Op deze avond gaat Herma in op de eigenschappen van de vleermuis: de verschillende soorten en de hieraan gekoppelde geluiden. Vervolgens gaat de groep o.l.v. Herma naar buiten op zoek naar de vleermuis op meerdere locaties in Ommen (dit kan wandelend of met de fiets). Herma gebruikt een sonorapparaat om te kunnen horen welke geluiden dit zoogdier maakt.
De avonden zijn gratis bij te wonen, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Aanmelden wordt op prijs gesteld via: hermakotterink@hotmail.com of telefonisch: 06-25222333.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.