Vier edities van Heerlijke Hanze Markt Deventer

Vier edities van Heerlijke Hanze Markt Deventer

DEVENTER – Op zaterdag 27 augustus vindt de eerste editie van de Deventer Heerlijke Hanze Markt plaats. Op het Grote Kerkhof in Deventer (bij de Lebuinuskerk) staan dertig kramen met regioproducten. Ook diverse producenten uit Salland en het Vechtdal haken aan. Daarna volgen nog drie andere markten: op 24 september, 29 oktober en 26 november.
Wethouder Thomas Walder verzorgt rond 10.00 uur de officiële opening van de eerste editie. De markten zijn een initiatief van diverse producenten van streekproducten uit Deventer en omgeving. Het is de bedoeling om de bezoekers kennis te laten maken met al het lekkers wat de streek te bieden heeft. De markten duren telkens van 10.00 tot 16.00 uur. Zie verder

www.deventer-heerlijke-hanzemarkt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.