Opening gedichtenroute in Junne

0235066_Junne.jpg
.

JUNNE – Herma Kotterink opent op dinsdag 9 augustus een gedichtenroute in Junne. Herma is sinds 1995 gediplomeerd natuurgids en verzorgt natuurwandelingen en excursies in het prachtige natuurgebied. Enige tijd geleden begon zij met het schrijven van korte gedichten waarvan de inhoud verwijst naar bijzondere en mooie plekken in Junne. De gedichten zijn inmiddels gebundeld. Deze gedichtenbundel wil Herma tijdens de wandeling gebruiken om haar natuurbeleving met de wandelaars te delen. De opening van de gedichtenroute, tevens de presentatie van de gedichtenbundel, vindt op 9 augustus plaats bij de picknickbank tegenover de Nieuwe Hammerweg 3 in Junne. Aanvang is om 19.00 uur. Bezoekers ontvangen aansluitend een hapje en een drankje. Voor meer informatie mail naar hermakotterink@hotmail.com of bel: 06 25222333.

Foto: Herma Kotterink in haar geliefde Junne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.