Kijk- en Doedag bij ’t Olde Manegepeerd

0236412_kijk_en_doedag_augustus_22.jpg
.

Kijk- en Doedag bij ’t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Op zondag 28 augustus houdt Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte weer een Kijk- en Doedag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om de paarden te bekijken en te verwennen. Daarnaast is de kleedjesmarkt terug van weggeweest en zijn er tweedehands paardenspullen te koop.

Om 13.30 uur bestaat er gelegenheid om te helpen bij het voeren van de paarden. De bezoekers kunnen zelf appels, brood of wortels meenemen. Ook is er wat lekkers voor de dieren te koop. Voor de bezoekers is er koffie met wat lekkers en een warme hap. De gehele opbrengst van de dag is bestemd voor de uitgewerkte manegepaarden die na een werkzaam leven hier van hun rust genieten.’t Olde Manegepeerd is te vinden aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte, e-mail: info@manegepeerd.nl, tel. 06-12874764.

www.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.