De beste compacte bestelwagens van 2022

0235692_Bestelwagen.jpg
.

(Advertorial)

Op zoek naar een bestelwagen voor je bedrijf? Dan heb je verschillende opties om uit te kiezen. Maar welke bestelwagens zijn nu de beste keuze voor je bedrijf? We bespreken de drie beste compacte bestelwagens die je in 2022 kunt kopen of leasen.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy staat eigenlijk steevast bovenaan in de top 5 van compacte bestelwagens. Bovendien zijn de technische hoogstandjes van de veiligheidssystemen ongekend, ook al zijn ze niet allemaal standaard. Het is onder anderen het trekgewicht van 1.500 kg dat de 102 pk motor mogelijk maakt dat de Caddy populair maakt in dit segment. Ook de technische hoogstandjes van de veiligheidssystemen maken deze bestelwagen erg interessant. Het laadvermogen in de gaat tot 771 kg. De laadruimte is vergelijkbaar met de concurrentie in deze klasse. Sommigen vinden het interieur van de Caddy saai, maar in feite is het modern design dat super strak vormgegeven is met hele subtiele details. Een Caddy leasen kan bij Dutch Vans.

Renault Kangoo

De Renault Kangoo is onlangs geüpdatet, waardoor hij weer helemaal bij de tijd is. De carrosserie van de Kangoo is net even wat breder en hoger dan de modellen van concurrentie, en dat brengt het voordeel met zich mee dat je er gemakkelijker links en rechts een kastenwand in kunt (laten) plaatsen. De laadlengte van de Renault Kangoo is 180 cm en het trekgewicht is 1.500 kg. Het laadvermogen van de Kangoo is 682 kg. Fijn aan de Kangoo is dat het nemen van drempels en andere oneffenheden heel soepel aanvoelt. Wel wint de Volkswagen Caddy qua design van het dashboard.

Mercedes-Benz Citan

Voor koeriersdiensten die met wat minder zware ladingen te maken hebben dan andere bedrijven is de Mercedes-Benz Citan een prima optie. Dit model heeft met 520 kg een wat lager laadvermogen maar is wel een zuinig auto wanneer er zeer veel kilometers gemaakt moeten worden. De Citan stuurt strak en rijdt over het algemeen erg prettig. Ook heeft hij betere geluidsisolatie dan de Kangoo, waarmee hij wel een 1,5 liter dieselmotor deelt. Van de drie modellen in dit lijstje heeft de Mercedes-Benz Citan ook het meest indrukwekkende interieur.

Drie prima opties dus voor populaire en degelijke bestelwagens die geschikt zijn voor verschillende maximale laadvermogens. Voor het vervoeren van zwaardere ladingen is de Caddy de beste keuze, en voor koeriersdiensten met minder zware ladingen maar wel veel kilometers is de Citan juist weer de beste keuze. De Kangoo vormt de gulden middenweg.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.