Brocante Landelijke Fair in Heino

0236856_Penninckhofje.jpg
.

(Advertorial)

HEINO – Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september vindt er weer een Brocante Landelijke Fair in Heino plaats. Op een schitterende locatie aan de Lageweg 3 presenteren Joke en Johan Beumer van ’t Penninckhofje een ruim aanbod woonaccessoires en brocante. Verder zijn er lokale ondernemers aanwezig met antiek, kunst, schilderijen, woonaccessoires, kleding, keramiek, papieren rozen, bijzondere kaarten, sieraden en zelfs gratis tuinadvies. De fair is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 3 euro per persoon. Bij de entreeprijs zijn koffie en/of thee inbegrepen. Parkeren is gratis. Voor meer info zie: www.penninck-hofje.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.