Zoekplaatje

0234800_zoekplaatje_27-2022.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto.

Deze foto heeft de werkgroep gekregen van de erven van Jansen van Galen. Het betreft een uitvoering van november 1952 en augustus 1953. Er zijn zes namen bekend van deelnemende kinderen maar er ontbreken ook nog een paar namen. Het gaat om:

V.l.n.r. de tweede jongen vooraan, het vierde meisje achteraan en de vierde jongen vooraan. Ook zou de werkgroep graag willen weten bij welke gelegenheid deze voorstelling werd opgevoerd.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 27-2022 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen den Oordt nummer 9 in Ommen. Graag wijst het CCO u ook op de mogelijkheid het fotoarchief te bekijken; dit kan via www.cco-collectiebank.nl en de website www.museum-ommen.nl.

Op zoekplaatje 25-2022 kreeg het CCO nog een aanvulling van de heer Ben Kruitbosch, de fotowerkgroep bedankt hem hier hartelijk voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.