Kerken open tijdens de Bissinghdagen

OMMEN – Tijdens de Bissinghdagen is de Hervormde Kerk op het Kerkplein in het centrum van Ommen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Traditiegetrouw vindt er om 12.00 uur een ontmoetingsdienst plaats, waar voorgangers van verschillende kerken de diensten leiden, ondersteund door organisten van verschillende huize. Het thema is: Vrede, …. Hopen dat het beter wordt.

Voorgangers en organisten

Op 27 juli is ds. C. van Dijk voorganger en is de organist de heer W. de Just; op 3 augustus is de voorganger ds. W. den Braber en de organist is de heer K. Schaap. Beide organisten concerteren op de respectievelijke data van 14.00 tot 15.00 uur. Ds. H. Tiggelaar is voorganger op 10 augustus en op het orgel speelt dan mevrouw G. Gerritsen. Van 14.00 -15.00 uur speelt het klarinetkwartet ‘Con Brio’. Op deze dag staat tijdens de Bissingh, Duitsland in de belangstelling. In de Hervormde Kerk is dan een video te zien om 11.00 en om 15.00 uur over de kolenwinning in Recke, de broedergemeente van Ommen.
Op 7 augustus wordt de ontmoetingsdienst geleid door pastor A. Monnikenhof en wordt het zingen begeleid door organist de heer F. Dijkstra, die ook daarna prachtige melodieën ten gehore zal brengen. De Rooms-Katholieke kerk aan de Nering Bögelstraat is geopend op 27 juli en 3 augustus 2022 van 10.00-12.00 uur en heeft een gezellige rommelmarkt. Iedereen is van harte uitgenodigd om beide kerken te bezoeken, te bekijken en de laagdrempelige ontmoetingsdiensten bij te wonen.

Pand 25

In het door de hervormde gemeente nieuw verworven pand aan de Brugstraat: Pand25, zijn geïnteresseerden in het missionair werk, of mensen die een luisterend oor of bemoedigend woord nodig hebben, ook van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.