Scootmobieltocht van Saam Welzijn

DALFSEN – Op woensdag 15 juni houdt Saam Welzijn weer een scootmobieltocht vanaf de Trefkoele+ in Dalfsen met vertrek om 13.30 uur. Mensen die gebruik maken van een driewielfiets zijn ook van harte welkom om deel te nemen.

Enthousiaste vrijwilligers hebben een tocht van 20 km uitgezet. Zij zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar en begeleiden de tocht van begin tot eind. Halverwege is er een koffie-/theestop op een geschikte locatie. De eigen bijdrage is 5 euro per persoon voor koffie en organisatie. Opgeven is noodzakelijk, dit kan tot maandag 13 juni bij het Infopunt: 0529-793013 of email naar: info@saamwelzijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.