Landelijk Atelierweekend

OMMEN – Op zaterdag 25 en zondag 26 juni is er het Landelijk Atelierweekend, waaraan talloze ateliers deelnemen, waaronder ook galerie/atelier Tom Lucassen aan de Prinses Julianastraat 10.

Heeft u altijd al een kijkje willen nemen bij een beeldhouwer? Bent u nieuwsgierig naar zijn gereedschap en werkwijze? Bent u benieuwd welke stenen bewerkt kunnen worden en met welk resultaat? Kom dan in het weekend van 25 en 26 juni tussen 11.00 en 17.00 uur naar Ommen.
Daarnaast is er nog veel meer te zien. Denk hierbij aan schilderijen, keramiek, glaskunst, beelden van brons en beelden gemaakt met mixed media. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Er is een gastentoilet aanwezig. Voor meer informatie

www.landelijkatelierweekend.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.