Zoekplaatje

0228433_zoekplaatje_17-2022_2.jpg
.

Zoekplaatje

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto.

De foto is gemaakt in 1960 en hier staan kinderen van de Julianaschool op. Niet alle kinderen zijn goed te herkennen, maar de werkgroep hoopt dat er lezers zijn die een aanvulling kunnen geven op de namen die wel bekend zijn en hoopt te weten te komen waar de foto is gemaakt (dit is niet bij de Julianaschool).

V.l.n.r. nr. 3: Dinie Jansen, nr.6: Wim Fokkert, nr. 10: Egbert Heuver, nr.12: Hermien Jans, nr.18: Heleen van t. Loo, nr. 19: Louis Gordeau en nr. 21: Wia Stegeman.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 16-2022 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen den Oordt nummer 9 in Ommen. Graag wijst het CCO u ook op de mogelijkheid het fotoarchief te bekijken; dit kan via cco-collectiebank.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.