Zilveren feest met gouden rand

0229319_Wereldwinkel.jpg
.

DALFSEN – SARI Fair Fashion en Wereldwinkel Dalfsen kunnen terugkijken op een geslaagd feestje. Zaterdag 14 mei was voor de winkel een tent ingericht tot expositieruimte, waar het thema ‘recycling’ centraal stond. Werkstukken gemaakt van afvalmateriaal door kinderen uit Dalfsen; kunstenaars van Zimba-arts uit Afrika (die van oude koelkasten of auto’s nieuwe producten maken) en nieuwe kleding gemaakt van gerecyclede kleding van Loop.a life uit Nederland. Behalve deze tentoonstelling was er livemuziek van Bouke Bruinsma, Frank Demilt en Jan Hulsink. Onder een stralende hemel en met een kopje koffie/thee en iets lekkers was het een feest voor iedereen. De dag werd afgesloten met een buffet voor de vrijwilligers van de Wereldwinkel en SARI als dank voor hun inzet van afgelopen jaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.