Stem mee! – CBS De Spiegel maakt kans op een ANWB Verkeersplein

Stem mee! – CBS De Spiegel maakt kans op een ANWB Verkeersplein

DALFSEN – Deze week ontving basisschool De Spiegel het heugelijke nieuws dat de school is genomineerd voor een ANWB Verkeersplein. Op maandag 9 mei is de stemronde van start gegaan waar iedereen zijn of haar stem kan uitbrengen.

Directeur van CBS De Spiegel, Wilco Nijland zegt: “We waren al bezig met voorbereidingen voor aanpassingen van ons schoolplein. We zouden graag een deel vergroenen en ook een deel aanpassen tot een mooi verkeersplein. Nu we deze week hoorden dat we zijn uitgekozen zijn om mee te mogen doen met de ANWB verkeerspleinwedstrijd, proberen we zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Er zijn veel scholen die mee mogen doen met de stemronde, maar wij zijn de enige basisschool in Dalfsen.”

Plezier en veiligheid

De Spiegel heeft een open schoolplein en dat betekent dat er na schooltijd ook veel gespeeld wordt door kinderen uit het dorp. Wilco: We zouden het geweldig vinden dat alle kinderen op deze speelse manier kunnen oefenen met verkeerssituaties. Zo wordt het veilig en ze beleven er meteen plezier aan. Deze stemronde is dan ook belangrijk voor ons, want hoe meer stemmen we als school verzamelen, hoe groter de kans is dat we er met het ANWB Verkeersplein vandoor gaan.”
Goed om te weten, is dat bij het tellen van de stemmen rekening wordt gehouden met het aantal leerlingen van de school. Zo maakt iedere school evenveel kans. Er kan gestemd worden via

https://customer.flowapp.nl/nl-nl/participation/dc72eb5e-f79a-4595-afe7-cee58ad2c478

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.