Politiek Verwoord: D66

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is D66 aan het woord.

Een nieuw begin, een frisse start

De komende vier jaar gaan wij als D66 Ommen, lokale partij met een plus, weer hard voor onze inwoners van gemeente Ommen aan de slag. Henri Mors vertegenwoordigt D66 In de gemeenteraad, maar in de commissievergaderingen zijn de commissieleden actief om uw belangen te behartigen. Wij stellen ons team aan u voor.

Roosmarijn Wernars, moeder van twee jongens (9 en 8 jaar), werkt als HR adviseur bij Larcom en is al jaren actief in de politiek in Ommen. “In 1981 geboren te Bussum, maar sinds 1987 getogen in Ommen. Binnen de fractie van D66 hebben de onderwerpen Jeugd, Onderwijs, Sociaal Domein en Bedrijfsvoering mijn speciale interesse. Wil je kennis maken of heb je wat te bespreken, je kunt mij altijd benaderen via roosmarijn.wernars@ommen.nl.”

0230616_Roosmarijn_2.jpg
Roosmarijn Wernars

Wim Waanders woont met vrouw en honden alweer 6 jaar in Ommen. “Oorspronkelijk komen wij uit Nijverdal maar we zijn teruggekeerd naar onze roots en naar de prachtige Regge en Vecht. In het dagelijks leven ben ik als vrijwilliger actief voor diverse organisaties zoals Burgerinitiatief de Ommermars, Landschap Overijssel, Milieu en Vechtstreek, Das en Vecht, Natuurbegraafplaats Hoogegraven. Mijn ervaring met de financiën binnen een gemeente en mijn interesse voor natuur en milieu zal binnen de fractie zeker van pas komen. Meer weten over wat ik zoal heb gedaan zie mijn linkedinprofiel: www.linkedin.com/in/wimwaanders.”

0230616_WWaanders_2.jpg
Wim Waanders

Henri Mors woont 34 jaar in Ommen en heeft bij verschillende gemeentes geadviseerd over inkoop en aanbestedingen en EG regelgeving.
“Naast het raadswerk ben ik vrijwilliger bij Automaatje, heel dankbaar werk. Infrastructuur, Bouwen en wonen, Werkgelegenheid, MKB en het Buitengebied heeft mijn speciale aandacht. Je kunt mij rechtstreeks benaderen via e-mail henrimors@gmail.com.”

0230616_HenriMors.jpg
Henri Mors

Inloopspreekuurtjes

Wil je met ons spreken, kom dan naar onze inloopsreekuurtjes die wij elke maandag voor de commissievergaderingen houden, aanvang 19:30. Zie onze website https://ommen.d66.nl/.

Meer foto's

Henri Mors
Roosmarijn Wernars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.