Kijk- en doedag met aanbod Schleichminiaturen

DALMSHOLTE – Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte presenteert op zondag 29 mei weer een kijk- en doedag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om de paarden te bekijken en te verwennen.

Daarnaast zijn er tweedehands paardenspullen te koop en worden er die dag schleichminiaturen vanaf 3 euro verkocht. De helft van deze opbrengst wordt aan de manege gedoneerd. Om 13.30 uur is er gelegenheid om te helpen bij het voeren van de paarden. De bezoekers kunnen zelf appels, brood of wortels meenemen. Ook is er wat lekkers voor de dieren te koop. Voor de bezoekers is er koffie met wat lekkers en een warme hap. De opbrengst van deze verkoop is ook bestemd voor de uitgewerkte manegepaarden, die na een werkzaam leven in de maneges hier van hun rust genieten. ’t Olde Manegepeerd is te vinden aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte, e-mail: info@manegepeerd.nl, tel. 06-12874764.

www.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.