Internationale retailprijs voor Nederlands modehuis

0229767_IMG1366.jpeg
.

Bas Kamst is verheugd met de ontvangst van de EK Passion Star 2021

Bielefeld/Coevorden – De prijs werd medio september uitgereikt, maar nu is de EK Passion Star 2021 eindelijk waar hij hoort: in het bezit van Bas Kamst.

De innovatieve fashion retailer is een van de 4.200 retailpartners van de EK Groep die zich vol passie hebben ingezet voor het eerste coronajaar in 2020 uit zowel Duitsland, Nederland, Frankrijk en Oostenrijk. Daarbij werden bijzondere verhalen geschreven van ondernemers die – tegen alle verwachtingen in – opmerkelijke dingen hebben bereikt, net als Bas Kamst. De prijs werd op 19 mei door EK-bestuurslid Gertjo Janssen (CRO) samen met Gerd Oliver Seidensticker, Managing Partner van Seidensticker GmbH & Co KG en lid van de internationale jury van deskundigen, uitgereikt aan de vier winnaars die geselecteerd zijn uit 16 finalisten – twee uit Duitsland en elk één uit Nederland en Oostenrijk.

Man van actie

Kamst, actief op vijf locaties: Coevorden, Dalfsen, Emmen, Hardenberg en Nieuw-Amsterdam, omschrijft zijn aanpak met de woorden: “Wij willen elke dag het verschil maken in het leven van minstens één persoon – en niet alleen in het leven van de klanten, maar ook in dat van onze medewerkers.”
Uitzonderlijk is niet alleen de uitgesproken klantgerichtheid, maar ook het enthousiasme van zijn team. Het afgelopen jaar toonde aan hoezeer Bas Kamst gelijk heeft met zijn werkwijze. In plaats van thuis te blijven, bezorgden de collega’s de via de website of social media bestelde kleding aan hun klanten.
Bas Kamst liet in 2020 op een bijzondere manier zien dat hij een man van actie is: voordat de discussie ontstond of applaus vanaf het balkon voldoende erkenning was, besloot hij langs de ziekenhuizen in de vestigingsplaatsen van Kamst Mode te gaan en bracht alle zorgmedewerkers een cadeaubon ter waarde van 25 euro. Dat waren in totaal 16.600 bonnen.

Inspiratiebron

De vijfkoppige Passion Star-jury was niet de enige die onder de indruk was van de betrokkenheid van Bas Kamst: voor Gertjo Janssen is de getoonde betrokkenheid een uiting van een creatieve ondernemershouding, die de mens achter medewerkers en klanten boven alles stelt: “Zo ben je een inspiratiebron en rolmodel voor ons allemaal. We zijn er trots op dat we zulke ondernemers in onze midden hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.