Henry van der Woude nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van Dalfsen

0229157_Henry_van_der_Woude.jpg
.

DALFSEN – Henry van der Woude wordt de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Dalfsen. In deze positie is hij de eerste adviseur van het college van B&W en directeur van de ambtelijke organisatie.

Het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen kijkt uit naar een goed vervolg van de samenwerking met Van der Woude. De samenwerking met de vorige gemeentesecretaris werd begin dit jaar beëindigd. Van der Woude nam sindsdien de taken al waar. Tot volle tevredenheid zo blijkt. “Hij vervult als gemeentesecretaris/algemeen directeur een belangrijke rol in de samenwerking tussen het college en de ambtelijke organisatie. Iemand die verbindt, stimuleert, tegengas durft te geven en oog heeft voor alle belangen die spelen.”
Van der Woude: “In de jaren dat ik werk voor de gemeente Dalfsen (Van der Woude had meerdere leidinggevende functies, red) heb ik ervaren hoe zij zich, samen met onze inwoners en ondernemers, vol passie inzet voor onze mooie gemeenschap. Met elkaar willen we ervoor zorgen dat het fijn wonen, werken en leven is in alle kernen en buitengebieden die onze gemeente rijk is. Zoals de wereld om ons heen verandert, zo verandert ook de wijze van samenwerken en hoe we dat organiseren. Ik kijk ernaar uit om samen met het college, de medewerkers, de raad, inwoners en ondernemers van de gemeente Dalfsen aan de slag te gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.