Fotostudio A14 voor totale fotografie

(Advertorial)

OMMEN – Na het afronden van de fotovakschool begon Aniek Wessel, die geboren en getogen is in Ommen in 2012 met particuliere- en bruidsfotografie.

Vanaf 2018 is ze fulltime fotograaf en heeft ze haar werkzaamheden uitgebreid met fotografie voor bedrijven. Daarnaast kwam ze in contact met Henk Gaasbeek en hebben zij samen diverse foto-opdrachten uitgevoerd.

In 2021 ging Aniek’s wens in vervulling met een eigen fotostudio aan de Vermeerstraat 14 in Ommen. De studio biedt vele mogelijkheden op het gebied van fotografie zoals: portret, familie, zwangerschap, newborn en productfotografie, inclusief het verzorgen van fotoprints, wanddecoraties, lijsten en fotoalbums. Verder kan er ook op locatie gefotografeerd worden, geeft Aniek workshops aan particulieren, bedrijven en verzorgt ze kinderfeestjes. Binnenkort breidt Fotostudio A14 haar diensten uit met een pasfotoservice. Kijk voor meer informatie op haar website www.fotostudio-a14.nl, of bel voor een afspraak naar 06-13214010 of mail naar info@fotostudio-a14.nl.

Meer foto's

Aniek Wessel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.