Afscheid supportersvereniging OZC in bomvol Vrienden Ommen

0229856_OZC_supportersvereniging.JPG
.

Afscheid supportersvereniging OZC in bomvol Vrienden Ommen

OMMEN – Nadat het twee keer was uitgesteld, was het afgelopen vrijdag eindelijk zover: het afscheid van de supportersvereniging OZC.

Nog eenmaal werd het radje gedraaid door Bert Wermink in eigen persoon en ook de zwart-gele caravan ontbrak tijdens dit feestje niet. Met zijn contacten in de artiestenwereld had Jelmar van der Veen niemand minder dan René le Blanc bekend van het programma ‘Ik geloof in mij’ weten te strikken, die de avond glansrijk voorzag van een spetterend optreden. Knallers als ‘If i tell you’ en ‘Don’t worry be happy’ werden luidkeels meegezongen. De bomvolle Vrienden Ommen ging compleet uit zijn dak. Met deze avond wist de roemruchte supportersvereniging – waar niets ooit te gek was: radjes draaien vanuit een jacuzzi, op een boot en met sinterklaas – het toch wat verdrietige afscheid geheel in stijl af te sluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.