Natuurboerderij BalkInn van start met nieuwe fase

NIEUWLEUSEN – Met toespraken door de initiatiefnemers en de onthulling van het grote bouwbord, werd zaterdagmorgen 5 februari het startsein gegeven voor een nieuwe fase van de realisatie van Natuurboerderij BalkInn. Na meerdere jaren van voorbereiding, staan voor de stichting alle lichten op groen om te beginnen met de bouwwerkzaamheden en de verdere inrichting van het stuk grond, hoek Westerveen/Bosmansweg. Het werk wordt uitgevoerd door vrijwilligers met hulp van lokale bedrijven. Vorige maand al ging de schop in de grond voor uitbreiding van de Dorpsboomgaard. De voortgang van dit opvallende flora- en faunaproject is te volgen op

www.balkinn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.