Home / / Van Boxtel hoorwinkels Ommen start het jaar met een mooie actie

Van Boxtel hoorwinkels Ommen start het jaar met een mooie actie

(Advertorial)

Spetterende nieuwjaarsactie: uw hoortoestel nu nul euro*

OMMEN – Je leven verandert bij Van Boxtel hoorwinkels; de audiciens van Van Boxtel zijn getuige van de mooiste momenten. Dat is wat het juiste hoortoestel kan doen. Het juiste hoortoestel is uiteraard per persoon verschillend en vraagt daarom om een persoonlijk gesprek en een deskundig advies: en dat krijg je alleen van echte experts in hoorzorg.

In Ommen vind je dat in de winkel van Van Boxtel aan de Gasthuisstraat 8, tegenover de Expert. Hier worden de klanten geholpen door twee vertrouwde gezichten: Joke Dijkstra is al jaren een bekend gezicht in Ommen, zij werkt samen met audicien Lonneke Hessels Oenema, die al vele jaren werkzaam is in de hoorzorg. Samen vormen zij het ervaren team van de winkel in Ommen en zij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Speciale actie

En daar is nu alle reden toe; momenteel is er een hele speciale actie: Uw hoortoestel 0 euro * dat wil zeggen dat Van Boxtel Ommen nu tijdelijk de kosten vergoedt, die de zorgverzekeraar niet vergoedt (met uitzondering van het eigen risico van de klant en eventuele kosten voor oplaadbaar). Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om van deze actie gebruik te maken, loopt deze actie niet alleen in januari, maar loopt deze door tot en met 28 februari 2022.
De winkel aan de Gasthuisstraat 8 is van dinsdag tot en met vrijdag geopend; van 9.30 uur tot half 17.30 uur. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Uiteraard volgen zij de maatregelen van het RIVM en de overheid. Wel fijn als u even een afspraak maakt, dat kan via (0529) 71 24 51.

Over Van Boxtel

Van Boxtel hoorwinkels is van oorsprong een Brabants familiebedrijf en bestaat dit jaar al 67 jaar! Van Boxtel heeft momenteel 54 winkels verspreid over Nederland. Bij Van Boxtel hoorwinkels nemen ze de tijd om te zoeken naar de vraag achter de vraag, samen met de klant. Want slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Pas als ze de mens achter de klant kennen, kunnen ze het beste advies geven. Altijd een persoonlijk en deskundig advies; dat is waar de audiciens van Van Boxtel voor staan.

*vraag naar de voorwaarden in de winkel of kijk op de website

www.vanboxtelhoorwinkels.nl

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.