Home / / Spandoeken roepen automobilisten op tot kalmte

Spandoeken roepen automobilisten op tot kalmte

OMMEN – Maximale snelheid 30 kilometer, dat geldt in de bebouwde kom. Afgaande op de spandoeken die her en der in de woonwijken de Strangen en Zeeheldenbuurt zijn geplaatst, wordt het gaspedaal geregeld te enthousiast ingetrapt. Met doeken in rijmvorm, maar bovenal met een duidelijke boodschap, wordt op strategische punten, zoals in de buurt van speeltuintjes en bij toegangswegen tot de buurt gewezen op de geldende snelheidsrestrictie. Hopelijk komt de waarschuwing over en worden ongelukken die te voorkomen waren als de maximale snelheid in acht was genomen hiermee vermeden.

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.