Home / / S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI.

Er was veel spanning bij de spelers van S.V. Nieuwleusen, maar de wedstrijd begon direct al goed. De doelpunten vlogen de keeper om de oren en zo stond het al snel 0-5. In het begin van de 2e helft verloor het team scherpte en daar maakte SVI goed gebruik van. SVI vocht zich goed terug in de wedstrijd en maakte in rappe tijd 4 doelpunten. S.V. Nieuwleusen herpakte zich en bleef doorgaan tot het laatste fluitsignaal. Dit wierp zijn vruchten af, het resultaat: 4-9 overwinning. Met veel vreugde sprongen de spelers elkaar in de armen, er was veel ontlading en blijdschap bij iedereen. S.V. Nieuwleusen JO11-2 heeft 6 van de 7 wedstrijden gewonnen. Bij Hatto-Heim werd er met 5-5 gelijk gepeeld.

V.l.n.r. Hilbrand Eikelboom, Jesper Eikelboom, Lise van Wilgen, Luuk Willems, Micha Meijer, Chase Visser, Evelien Harink, Marit Stokvis, Maren Roos, Fleur in ’t Veld. Zittend v.l.n.r. Anke Uilen, Teun Nijboer, Esmee Brinkman, Lisa Visscher.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.