Home / / (Online) Training Mentaal Fit

(Online) Training Mentaal Fit

DALFSEN – Impluz biedt op 9 en 16 februari en op 2 en 9 maart de training Mentaal Fit aan in Dalfsen. Het duurt van 10.00 tot 12.00 uur en vindt plaats op een nog nader te bepalen locatie.

De training heeft als doel deelnemers meer balans te laten ervaren om steviger in de schoenen te staan. Er worden oefeningen en handvatten aangereikt om beter te leren omgaan met stress, spanning, negatieve gedachten en slaapproblemen. Men leert een betere balans te krijgen tussen draaglast en draagkracht. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten voor inwoners uit de gemeente Dalfsen. Opgave is wel noodzakelijk. Voorafgaand aan de training vindt er een telefonische kennismaking plaats.
Mochten de coronamaatregelen het niet toelaten fysiek aanwezig te zijn, dan vindt de cursus thuis plaats, achter de pc. Mentaal Fit is dan online te volgen via Teams. Voor vragen over Teams en/of opgave kan gemaild worden naar: info@impluz.nl of bel naar: 0570-604 900.

www.impluz.nl/cursussen/mentaal-fit

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.