Home / / Nieuw gratis cursusaanbod bibliotheek voorjaar 2022

Nieuw gratis cursusaanbod bibliotheek voorjaar 2022

DALFSEN – De bibliotheek start vanaf deze maand met verschillende workshops en trainingen met het doel de digitale vaardigheden van de deelnemers (verder) te ontwikkelen.

Steeds meer organisaties gaan er vanuit dat ze iedereen digitaal kunnen bereiken. De bibliotheek biedt daarom diverse activiteiten en cursussen aan die helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Of het nu gaat om de eerste kennismaking met een computer of een workshop over een specifiek programma: de bibliotheek helpt mensen digitaal vaardiger te worden.

Op maat

De cursussen en trainingen zijn voor jong en oud en bovendien persoonlijk en op maat. Ze worden gegeven in de verschillende kernen Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld en Oudleusen. Naast verschillende cursussen om digitale vaardigheden te versterken, biedt de bibliotheek ook creatieve workshops aan met nieuwe technologie zoals vinylsnijden in de Maakplaats of het maken van een fotoboek. Ook zijn er verschillende vrije inloopuurtjes. Belangstellenden kunnen het aanbod vinden op www.bibliotheekdalfsen.nl.

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.