Home / / KIES: Kinderen In Echtscheiding Situatie

KIES: Kinderen In Echtscheiding Situatie

NIEUWLEUSEN – Op dinsdag 8 februari gaat de KIES-groep van start, een preventieve vorm van ondersteuning voor kinderen van gescheiden ouders.

De training is niet alleen bedoeld voor kinderen die hier zichtbaar moeite mee hebben, maar voor alle kinderen van gescheiden ouders. KIES helpt kinderen de scheiding van hun ouders beter te begrijpen, er beter mee om te gaan en te verwerken. Onder begeleiding van KIES coaches van Saam Welzijn en De Kern maatschappelijke dienstverlening komen de kinderen acht keer bijeen.

Aanmelden

Normaal gesproken worden ouders betrokken bij KIES middels twee ouderavonden. Maar in verband met de maatregelen nemen de coaches telefonisch contact op met alle ouders, om in te gaan op de inhoud van de bijeenkomsten. Na afronding van de KIES-groep zal er een afsluitend telefoongesprek plaatsvinden.
Ouders kunnen hun kinderen aanmelden via het aanmeldformulier op de website van Saam Welzijn www.saamwelzijn.nl of contact opnemen met Joyce Blokland: j.blokland@saamwelzijn.nl of via telefoonnummer: 06-25167619. Aanmelden kan tot 1 februari. Let op: zonder toestemming van de gezaghebbende ouders kunnen kinderen niet deelnemen.
Op dinsdag 8 februari start de nieuwe KIES-groep om 15.00 uur in De Spil in Nieuwleusen voor kinderen van groep 5 t/m 8. De vervolgdata zijn: 15 februari, 1,8, 15, 22 en 29 maart en 4 april 2022 van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.