Gratis muziektheater: Maar eerst ving ik een monster

.

DALFSEN – Alweer voor de zevende keer maakt Katiuscia een muziektheatervoorstelling in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Haar voorstellingen zijn lief, verrassend en vooral muzikaal. Vanuit een kleurrijk decor zingt ze over de monsters onder het bed.

De voorstelling is op 2 februari te zien om 9.30 uur en 10.30 uur in de Trefkoele in Dalfsen en is gratis te bezoeken voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar en hun verzorgers. Het is gebaseerd op het prentenboek ‘Maar eerst ving ik een monster’ van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer, dat is verkozen tot prentenboek van het jaar. Dit boek staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen van 26 januari tot 5 februari 2022.

Nationale Voorleesdagen

Doel van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Juist in deze bijzondere tijd van beperkte contacten zorgt voorlezen voor een fijn gevoel van samenzijn. Meer informatie en het bestellen van tickets: www.bibliotheekdalfsen.nl. Zie verder

www.nationalevoorleesdagen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.