Erik Nijsink ontvangt partnerbordje Vechtdal Boert Bewust

REGIO – Onlangs heeft Vechtdal Boert Bewust het partnerschapsbordje overhandigd aan hun zilveren sponsor Erik Nijsink Vee & Varkenshandel.

Nijsink Vee & Varkenshandel uit Wierden nam het partnerbordje in ontvangst van Vechtdal Boert Bewust deelnemer Bert van der Vegt. Erik verhandelt en transporteert al meer dan 30 jaar varkens. Zo brengt hij de biggen bij Van der Vegt en als ze volgroeid zijn tot vleesvarken en het juiste gewicht hebben, haalt hij ze weer op om ze naar het slachthuis te brengen.

Verbinding

Ook Erik ziet de omgeving veranderen en hij ervaart dat transparantie steeds belangrijker is: de boer moet de gelegenheid krijgen om zijn verhaal te kunnen vertellen. Het initiatief Vechtdal Boert Bewust draagt hij dan ook een warm hart toe. “Als Vechtdal Boert Bewust zijn we blij met een nieuwe partner. Hierdoor kunnen we (online) activiteiten organiseren die zorgen voor de verbinding tussen boeren en tuinders met de burgers in het mooie Vechtdal. Het is belangrijk dat boeren en tuinders in het Vechtdal de mogelijkheid krijgen om de dialoog aan te gaan met de burgers. Hierdoor kunnen ze uitleggen wat er op het boerenbedrijf gebeurt en waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden”, aldus co√∂rdinator Ruth van der Haar. Zie verder

www.vechtdalboertbewust.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.