Home / / Vul de Kas Actie van Jumbo Kamphuis groot succes

Vul de Kas Actie van Jumbo Kamphuis groot succes

DALFSEN – De Vul de Kas Actie van Jumbo Kamphuis was wederom een groot succes. Door de coronamaatregelen kon er helaas geen feestelijke uitreiking plaatsvinden, maar de nummers één, twee én drie zijn in het zonnetje gezet. Er is in totaal 14.577,40 euro verdeeld over maar liefst 70 verenigingen.

Deze actie is voor het eerst in 2016 gehouden met toen 40 deelnemers. In 2019 deden er 60 mee en dit jaar dus maar liefst 70. De diversiteit was ook dit keer erg groot met verenigingen uit Dalfsen en omstreken. Daarbij was er ook inbreng vanuit Vilsteren, Wijthmen, Oud- en Nieuwleusen. Op www.vuldekas.nl/jumbokamphuis/ is het complete overzicht te vinden. Al met al een zeer geslaagde actie die de verenigingen weer een extra steun in de rug geeft.

Op de foto Jolanda Wolters namens Deelpakket Dalfsen (801 euro), Berend Redder namens Hospice Dalfsen (1.238,60 euro) en Agnes Roozeboom namens Voedselbank Dalfsen-Nieuwleusen. (801,60 euro).

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.