Home / / De Koppeling wast voortaan groener

De Koppeling wast voortaan groener

REGIO – De Koppeling, onderdeel van de Baalderborg Groep, is per 1 januari 2022 overgestapt naar Laundry Systems en Bufacare. Deze bedrijven ontzorgen de wasserij nu volledig voor wat betreft de inrichting van het wasproces en het onderhoud. Bij De Koppeling is een zuinig doseersysteem geïnstalleerd. Ook wordt er voortaan gewassen met middelen die het groene Eco-label hebben. Voor De Koppeling is de duur van de wasprocessen ingekort en zijn de temperaturen verlaagd, zodat er nog milieuvriendelijker wordt gewassen. Het doseersysteem biedt Laundry Systems en Bufacare online inzicht op het gebied van de kosten, gedraaide processen en eventuele storingen. Door deze veranderingen is er niet alleen milieu-, kwaliteits- en proceswinst, maar kan de begeleiding zich nog meer richten op hun kerntaken: een schone was voor de klanten én het begeleiden van medewerkers.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.