Home / / VOV verheugd over de nieuwe kandidatenlijst

VOV verheugd over de nieuwe kandidatenlijst

OMMEN – De algemene ledenvergadering van de lokale partij VOV heeft in een ingelaste vergadering ingestemd met de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Het bestuur van de VOV geeft aan verheugd te zijn dat er een kandidatenlijst is opgesteld met een goede afspiegeling van de Ommer samenleving.

“Om de hoognodige vernieuwing in het politieke klimaat in Ommen door te kunnen voeren zijn we extra verheugd om een aantal nieuwe, maar vooral ook jeugdige kandidaten te presenteren. Lijsttrekker is opnieuw Gerrit de Jonge,” aldus het bestuur.

Onder de eerste tien kandidaten bevinden zich vier jongeren. De jongste kandidaat is Alice Hemstede. Alice is 19 jaar en staat op plek 7. De overige jongeren zijn: plek 2, Jelte de Jong (28 jaar), plek 3 Bas van der Velde (21 jaar), plek 5, Douwe Kleinjan (21 jaar). Het bestuur: “Huidig VOV-raadslid Gerrit Middelkamp heeft plaatsgemaakt voor twee jeugdige kandidaten en is te vinden op plek 4. Op de lijst staan 3 vrouwen, 4 ondernemers en de VOV kan putten uit brede achtergronden en ervaringen. Naast de kern van Ommen zijn ook de kleine kernen en buurtschappen goed vertegenwoordigd. We zijn blij deze lijst te kunnen presenteren, ons credo is: ‘inwoners en ondernemers in Ommen weer op plek 1.”

 

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.